26 November 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE BORONG MURAH ORIGINAL SERENDAH RM39.50

SALAM adik-adik, kakak2...


Peluang untuk membeli SYMA SKINCARE SECARA BORONG
harga menarik serendah RM39.50.00 . Ikut BILANGAN KUANTITI yang uols nak ye.

AGENT/ PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA-

MIRCLE WHITENING LOSYEN

TONER





JIKA BERMINAT boleh SMS/ WATSAPP AKAK
 utk ORDER/ PERTANYAAN 0192595054

[TESTIMONI SYMA BEAUTY SKINCARE SBS] MURAH RM66 ORIGINAL BY syma

SALAM SEMUA.. Walaupun SYMA BEAUTY SKINCARE NI BARU DI PASARAN.. Tapi memang beribu testimoni pihak SBS dapat.. semua yang positif.. Alhamdulillah sgt.. 


Kat bawah ni antara testimoni SBS yang berjaya:-



JERAWAT MERAH2 HAMPIR PULIH

BEKAS JERAWAT HAMPIR BAIK

PARUT MAKIN OK SGT

JERAGAT DAN KULIT JADI SEKATA

JERAWAT PULIH

KULIT SEKATA

KULIT MUKA SEKATA DAN TAK KUSAM

JERAWAT DAN PARUT BERKURANGAN

JERAWAT BERNANAH PULIH

10 November 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS) MURAH (SELANGOR) KAJANG/BANGI / PUTRAJAYA

SALAM SEMUA..

Penah dengar skincare Syma Beauty Skincare (SBS) ??? haaa skincare ni baru nk masuk 3 bulan di pasaran tapi dapat feedback melatopsss uolls..

Ni puan syima.. comey lote pengasas dari kelate

COD - SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)

SHELL SG. RAMAL
GIANT SG. CHUA
ALAMANDA PUTRAJAYA
PKNS BANGI
MANJAKU KAJANG

lain2 kawasan berdekatan sila watsapp/ sms 0192595054




sebab apa melatopsss????

sebab skincare ni murah dan ada kelulusan KKM, pastu sesuai dan BERKESAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT..



Seperti yang anda dapat lihat, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan. 
Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk ni sila layari


Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only 

Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat  SYIMA GLOBAL ENTERPRISE 

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ; 
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K. 
Syma Day Cream: NOT140905187K. 
Syma Night cream: NOT140905188K





ni ada citer sikit kebaikan syma beauty ni


Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set Syma beauty skincare terdiri daripada SYMA DAY CREAM, SYMA NIGHT CREAM dan SYMA BEAUTY CLEANSER.

-SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik

Rm66 sahaja untuk sm dan rm72 ss

Free postage

Whatsap 0192595054

@syma.beautyskincare_dianpixy (instagram)

syma beauty skincare murah