26 March 2014

FLORAL MASK by DIAN PIXY WARNA UNGU UOLLS

APA ITU FLORAL MASK ??BAGUS KE??BUAT DARI APA??MADE IN MANA EK ??APE FUNGSI NYA??  Meh2 bca..

aha ,,sy jwab ye..mask ni dibuat dari arang ,,he,,he fungsi utama adalah utk menghapuskan BINTIK HITAM DAN PUTIH,sesuai sangat untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak...bila muka berminyak maka datang lah cik jerawat ...mask ini mampu membuat kan wajah kita terpelihara dari jerawat , selain itu arang ni kira rawatan asas lah sekiranya kita stat treatment dengan mask ini maka lebih senang untuk atasi masalah kulit yang lainya. Apa yang best , mask ni juga bertindak meransang penghasilan tisu-tisu baru dan memudahkan detoxifikasi so kulit kita ni susah nak keluar jerawat sebab mask ni dah tolong detoxkan.mask ni sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan ,digalakkan untuk kulit sgt2 bermasalah..produk .mask ni sesuai.. seminggu 2 kali je.. yg lg lg best.. mask ni warnanya comel.. warna purple gelap dan bau sgt la wangi.. ble guna rasa tenang dan relax sgt.. botol nye pun comel kan ??


CARA GUNA

Cuci muka korang dlu..
  • sebaik2nya sebelum penggunaan mask ini, korang gunakan tuala yang  telah disteam atau air suam untuk buka pori2 muka guna topeng pun blh yea..

  • sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata, mulut,  dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
  • apabila  korang  rasa muka korang  seperti tegang, tarik mask yang kering  tadi bermula dari bawah tau !! ingat..

  • untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, cuci wajah dgn air dingin.. untuk tutup liang pori yg terbuka..dan kalauada pakai  toner dan diikuti pelembap TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT.. TAK PYH GUNA PELEMBAB..SBB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG..LAGI BERMINYAK.. DAN BERJERAWAT



FLORAL MASK BOLEH MEMUTIH KAN KE ? BOLEH KURANGKAN PARUT KE ? BOLEH KAWAL KULIT BERMINYAK KE ? KULIT SENSITIF DAN BERJERAWAT SESUAI TAK ? APA LG BAHAN DLM FLORAL MASK NI ??


AMBOI BYK NYE SOALAN heheh floral mask TIDAK MEMUTIH KAN..DAN TIDAK AKAN MENGURANGKAN KESAN PARUT. mana pun pakai sekali masker trus putih kan.. ia khusus untuk mengatasi masalah blackhead & whiteahead serta mengawal kulit berminyak dan mengurangkan jerawat.. dan sgt sesuai untuk mereka yg byk jerawat supaya mask ni dpt buang kan kotoran dan lebihan minyak..dan bg mereka yg kulit kering pun blh guna sbb floral mask mmpunyai moisture complex utk kulit kering dan kusam.. IA JUGA TIDAK MENGELUPASKAN KULIT ye..


terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda

* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam

Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat

Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan

HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

MEH TRY YE ADIK2/ TUAN2/PUAN2/

TESTIMONI




ARTIS PUN GUNA TAU ;) JOM CUBA 



HARGA RM 29.90- RM39.90 
SMS/WATSAPP 0192595054

4 comments:

  1. Mmg besttt floral mask ni. The feeling bila mask itu ditarik dari kulit wajah itu memang speechless kerana kita boleh lihat segala kotoran di wajah kita especially bahagian hidung tu dapat disingkirkan.. Fuhh wajah terus rasa bersih dan fresh.. Memang terbaeklah Floral Mask ini..

    ReplyDelete
  2. salam.. hai sis adza aka mak dara.. tqvm for feedback.. alhamdulillah sis suka ;)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. mana ada jual lg yer floral mask nie...dh lame mencari...

    ReplyDelete

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah