19 December 2014

BORONG SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS) MURAH SERENDAH RM38

SALAM SEMUA...

NAK BELI SYMA BEAUTY HARGA BORONG TAK?

OK HARGA BORONG SYMA BEAUTY SKINCARE

5 SET - RM50/ SET
10 SET - RM45/ SET
30 SET - RM43/ SET
50 SET - RM40 / SET
100 SET - RM38 / SET

LOSYEN - 5 BTL -RM100
TONER - 5 BTL -RM90

FREE GIFT DIBERI UTK CUSTOMER  1 SET - 30 SET 

SILA SMS/ WATSAPP 0192595054

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE









02 December 2014

Syma Beauty Miracle Toner DAN Syma Beauty Miracle lotion serta Serum syma (stokis kajang/ bangi/ putrajaya) murah




Fungsi Syma Beauty Miracle Toner

  • mengecilkan liang pori dalam kulit
  • membasmi kuman dan bakteria
  • melembapkan kulit
  • melembutkan kulit
  • mencerahkan kulit
  • menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml

  • Hermalis Virginia
  • Glutathione
  • Arbutin
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Licorice 
  • Lain lain ramuan semulajadi 


Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
  • soy protein
  • Licorice extract
  • Mulberry extract
  • Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah
  • melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
  • mencegah kulit kering
  • memudarkan tona kulit kusam
  • membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi

Testimoni Syma Beauty Miracle Body Lotion

losyen


serum


SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM 
HARGA : RM35  KOS POS : RM6 (SM ) RM10 (SS) 
Nak merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan? 
Jom try syma_beauty miracle serum. Diperkaya dengan; 
1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan 
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi 
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam 
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja 
5. Pelembap kulit yg kering
 6. Anti-jerawat 
7. Collagen 



HARGA TONER :RM25.00 SHJ

HARGA LOSYEN : RM27 SHJ

SERUM : RM35

SABAH SARAWAK TAMBAH RM2..

ORDER/ PERTANYAAN : SMS/ WATSAPP 0192595054

26 November 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE BORONG MURAH ORIGINAL SERENDAH RM39.50

SALAM adik-adik, kakak2...


Peluang untuk membeli SYMA SKINCARE SECARA BORONG
harga menarik serendah RM39.50.00 . Ikut BILANGAN KUANTITI yang uols nak ye.

AGENT/ PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA-

MIRCLE WHITENING LOSYEN

TONER





JIKA BERMINAT boleh SMS/ WATSAPP AKAK
 utk ORDER/ PERTANYAAN 0192595054

[TESTIMONI SYMA BEAUTY SKINCARE SBS] MURAH RM66 ORIGINAL BY syma

SALAM SEMUA.. Walaupun SYMA BEAUTY SKINCARE NI BARU DI PASARAN.. Tapi memang beribu testimoni pihak SBS dapat.. semua yang positif.. Alhamdulillah sgt.. 


Kat bawah ni antara testimoni SBS yang berjaya:-



JERAWAT MERAH2 HAMPIR PULIH

BEKAS JERAWAT HAMPIR BAIK

PARUT MAKIN OK SGT

JERAGAT DAN KULIT JADI SEKATA

JERAWAT PULIH

KULIT SEKATA

KULIT MUKA SEKATA DAN TAK KUSAM

JERAWAT DAN PARUT BERKURANGAN

JERAWAT BERNANAH PULIH

10 November 2014

SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS) MURAH (SELANGOR) KAJANG/BANGI / PUTRAJAYA

SALAM SEMUA..

Penah dengar skincare Syma Beauty Skincare (SBS) ??? haaa skincare ni baru nk masuk 3 bulan di pasaran tapi dapat feedback melatopsss uolls..

Ni puan syima.. comey lote pengasas dari kelate

COD - SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)

SHELL SG. RAMAL
GIANT SG. CHUA
ALAMANDA PUTRAJAYA
PKNS BANGI
MANJAKU KAJANG

lain2 kawasan berdekatan sila watsapp/ sms 0192595054




sebab apa melatopsss????

sebab skincare ni murah dan ada kelulusan KKM, pastu sesuai dan BERKESAN UNTUK SEMUA JENIS KULIT..



Seperti yang anda dapat lihat, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan. 
Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk ni sila layari


Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only 

Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat  SYIMA GLOBAL ENTERPRISE 

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ; 
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K. 
Syma Day Cream: NOT140905187K. 
Syma Night cream: NOT140905188K





ni ada citer sikit kebaikan syma beauty ni


Syma beauty skincare telah diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi untuk penjagaan kulit yang efektif dan selamat. Set Syma beauty skincare terdiri daripada SYMA DAY CREAM, SYMA NIGHT CREAM dan SYMA BEAUTY CLEANSER.

-SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.

-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.

-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik

Rm66 sahaja untuk sm dan rm72 ss

Free postage

Whatsap 0192595054

@syma.beautyskincare_dianpixy (instagram)

22 May 2014

JUALAN MURAH SEMPENA HARI GAJI UNTUK DIANZVITAMIN DAN FLORALMASK/ FLORAL MASK

salam semua..

Sesiapa yang nak dapatkan floralmask dan dianz vitamin murah boleh dapatkan dengan akak ok.

sempena gaji... offer dari 24/5/14 sehingga 31/5/14

FLORAL MASK HARGA SEBENAR RM 39.90 + POSTAGE RM6

1 TIUB- OFFER RM38 + free - jimat lebih dari RM6
2 TIUB- OFFER RM70 + 2 free - jimat lebih dari RM14

BELI BORONG DARI 6 TIUB RM156 JE


DIANZ VITAMIN  HARGA SEBENAR RM80 + POSTAGE RM6

1 BOTOL - OFFER RM75 + free - jimat lebih RM10
2 BOTOL- OFFER RM145+ 2  free - Jimat lebih RM20

BELI BORONG DARI 5 BOTOL RM300 JE


SET COMBO VITAMIN DAN FLORALMASK/ FLORAL MASK
RM 110 SHJ + free - JIMAT RM16




testimoni vitamin

testimoni floral mask


untuk order/ pertanyaan :  sms, watsapp, telegram : 0192595054

STOKIS SAH DIANZ VITAMIN DAN FLORAL MASK AREA SELANGOR (KAJANG, BANGI, SERDANG, PUTRAJAYA) SEKITAR

SALAM SEMUA..

disini kak azera nak bagitau la.. Dianvitamin dan floral mask ni korang boleh COD dengan akak. So  meetpoint nya adalah seperti berikut :

TEMPAT COD / MEETPOINT

*SHELL SG. RAMAL
*GIANT SG. CHUA, KAJANG
*KOMPLEKS E, PRECINT 1 PUTRAJAYA (DEKAT ANJUNG)
*ALAMANDA, PUTRAJAYA

SEBARANG ORDER, PERTANYAAN BOLEH SMS, WATSAPP, TELEGRAM AKAK DI NO BERIKUT:

0192595054
0192595054
0192595054








26 March 2014

FLORAL MASK by DIAN PIXY WARNA UNGU UOLLS

APA ITU FLORAL MASK ??BAGUS KE??BUAT DARI APA??MADE IN MANA EK ??APE FUNGSI NYA??  Meh2 bca..

aha ,,sy jwab ye..mask ni dibuat dari arang ,,he,,he fungsi utama adalah utk menghapuskan BINTIK HITAM DAN PUTIH,sesuai sangat untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak...bila muka berminyak maka datang lah cik jerawat ...mask ini mampu membuat kan wajah kita terpelihara dari jerawat , selain itu arang ni kira rawatan asas lah sekiranya kita stat treatment dengan mask ini maka lebih senang untuk atasi masalah kulit yang lainya. Apa yang best , mask ni juga bertindak meransang penghasilan tisu-tisu baru dan memudahkan detoxifikasi so kulit kita ni susah nak keluar jerawat sebab mask ni dah tolong detoxkan.mask ni sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan perempuan ,digalakkan untuk kulit sgt2 bermasalah..produk .mask ni sesuai.. seminggu 2 kali je.. yg lg lg best.. mask ni warnanya comel.. warna purple gelap dan bau sgt la wangi.. ble guna rasa tenang dan relax sgt.. botol nye pun comel kan ??


CARA GUNA

Cuci muka korang dlu..
  • sebaik2nya sebelum penggunaan mask ini, korang gunakan tuala yang  telah disteam atau air suam untuk buka pori2 muka guna topeng pun blh yea..

  • sapukan mask dimuka kecuali dibahagian mata, mulut,  dalam masa 20 minit mask ini akan mula mengering,
  • apabila  korang  rasa muka korang  seperti tegang, tarik mask yang kering  tadi bermula dari bawah tau !! ingat..

  • untuk kesan terbaik, selepas menggunakan mask nie, cuci wajah dgn air dingin.. untuk tutup liang pori yg terbuka..dan kalauada pakai  toner dan diikuti pelembap TETAPI BAGI YANG MUKA JERAWAT.. TAK PYH GUNA PELEMBAB..SBB IA AKAN MBUAT KAN MUKA KORANG..LAGI BERMINYAK.. DAN BERJERAWAT



FLORAL MASK BOLEH MEMUTIH KAN KE ? BOLEH KURANGKAN PARUT KE ? BOLEH KAWAL KULIT BERMINYAK KE ? KULIT SENSITIF DAN BERJERAWAT SESUAI TAK ? APA LG BAHAN DLM FLORAL MASK NI ??


AMBOI BYK NYE SOALAN heheh floral mask TIDAK MEMUTIH KAN..DAN TIDAK AKAN MENGURANGKAN KESAN PARUT. mana pun pakai sekali masker trus putih kan.. ia khusus untuk mengatasi masalah blackhead & whiteahead serta mengawal kulit berminyak dan mengurangkan jerawat.. dan sgt sesuai untuk mereka yg byk jerawat supaya mask ni dpt buang kan kotoran dan lebihan minyak..dan bg mereka yg kulit kering pun blh guna sbb floral mask mmpunyai moisture complex utk kulit kering dan kusam.. IA JUGA TIDAK MENGELUPASKAN KULIT ye..


terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda

* Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam

Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat

Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan

HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

MEH TRY YE ADIK2/ TUAN2/PUAN2/

TESTIMONI




ARTIS PUN GUNA TAU ;) JOM CUBA 



HARGA RM 29.90- RM39.90 
SMS/WATSAPP 0192595054

syma beauty skincare murah