04 June 2013

DIAN'Z BEAUTY & HEALTH vitamin C, E dan whitening collogen STOKIS SELANGOR & PUTRAJAYA (D12046)


Salam all. Sis ada nak perkenalkan satu produk kecantikan baru dipasaran. 3 in 1 dalam satu harga. Gabungan vitamin C, E dan whitening collogen... BAGUS UNTUK MENGURANGKAN PARUT, JERAWAT, JERAGAT SELURUH BADAN. Paling best juga MENCERAHKAN!!! Inn Syaa Allah perubahan dalam masa 2-4 minggu ikut penerimaan badan masing-masing. sape-sape yang ada like fanpage DIAN PIXY mesti tau tentang ni. Dijangka akan meletup macam fellina juga.

Memperkenalkan Vitamin C&E Whitening Collagen 6000mg
Produk terbaharu dari DIAN’Z BEAUTY & HEALTH yang dihasilkan dari gabungan extract berry mengahasilkan vitamin C & E dan campuran collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood. Produk ini tidak seperti kebanyakkan produk yang menggunakan collagen marine yang tidak sesuai kepada sesiapa yang mempunyai alahan kepada makanan laut.

FUNSGI UTAMA Vitamin C&E  Whitening Collagen 6000mg:
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.
sebiji vitamin ada 6000mg
1000mg Vitamin C daripada oren:
-singkir toksik dalam badan.
-lancarkan sistem pembuangan.
-merawat jerawat,jeragat dan parut
1000mg Vitamine E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu
2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit !  kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut..boleh di ambil laki dan perempuan umur 16tahun ke atas dan ibu menyusu dan mengandung pun boleh .. jgn risau vitamin ni halal ,tiada gelatin.bumiputra product dan kilang bertaraf GMP.. selamat ! 100%

ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL!!

CARA GUNA :
1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.
Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥


Owner ♡ dian'z beauty sebulan dah berkesan. Cun!!

Sape nak cuba boleh sms sis 0192595054. Harga rm80 untuk sebulan!!! Berbaloi ♥♥♥

DIAN'Z BEAUTY & HEALTH BOLEH BY HAND/ COD AREA PUTRAJAYA, KAJANG, BANGI, SHAH ALAM, SERDANG DAN SEKITAR

AGENT/DEALER/ PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA!!!! SMS SEGERA


syma beauty skincare murah