29 March 2013

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....

Cuba nak habaq jer ni...masa Kak Azera tengah blogwakling ternampaklah entri yang menarik untuk Kak Azera menyertai. Nak tahu ke? Tengok banner ni yer...

Berminat nak join ke? Tekan SINI

Kenapa Berminat dengan Blog FizGraphic?
Mudah jer Kak Azera nak jawab no...ada beberapa sebab Kak Azera nak nyatakan:
1-Suka dengan template, warna dan susunan yang agak kemas dan simple mimple
2-Banyaklah isu-isu semasa yang dikongsikan dalam blog entri khusunya isu politik yang hangat dan panas macam goreng pisang.
3-Orangnya HANDSOME, masih bujang trang tang tang... lawak no jangan series sangat...
4-Banya followers woooo maybe SEO tinggi kot..

Ke UPDATE tan Blog dalam Sehari?
Tengok juga keadaan & mood untuk kemaskini entri. Kalau ada idea update le TETAPI kekerapan untuk update to adalah dalam 2 atau 3 entri sehari kot..

Syarat-syarat FizGraphic:
1-Dah pun follow blog FizGraphic
2-Rasanya belum LIKE lagi fanpage...Sat no nanti Kak Azera LIKE yer... :-p

Tarikh Tutup:
30 Mac 2013, Jam 11.59 larut malam...hehehehe

P/S: Kalau ada ayat makan hati tu harap dimaafkan, bukan sengaja sekadar bergurau senda dengan Apit...hehehe...Salam perkenalan dari Kak Azera no...  :-p


3 comments:

  1. Salam kenal dr segmen yang sama..
    :)
    ~~

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    ReplyDelete

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah