29 March 2013

PROMOSI! PROMOSI! Promosi Cuti Sekolah!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Alhamdulillah buat julung-julung kali pertama Kak Azera mengumumkan PRMOSI! PROMOSI! Promosi Cuti Sekolah  Produk Dian'z Vitamin bermula sehingga 1 April 2013. Berkemungkinan akan dilanjutkan masa promosi nanti. Kak Azera akan kemaskini entri ini dari masa ke semasa yer...


REBUTLAH PELUANG SELAGI MASIH ADA!
BERMINAT UNTUK PROMOSI INI?
|
|
|
\/


Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....

Cuba nak habaq jer ni...masa Kak Azera tengah blogwakling ternampaklah entri yang menarik untuk Kak Azera menyertai. Nak tahu ke? Tengok banner ni yer...

Berminat nak join ke? Tekan SINI

Kenapa Berminat dengan Blog FizGraphic?
Mudah jer Kak Azera nak jawab no...ada beberapa sebab Kak Azera nak nyatakan:
1-Suka dengan template, warna dan susunan yang agak kemas dan simple mimple
2-Banyaklah isu-isu semasa yang dikongsikan dalam blog entri khusunya isu politik yang hangat dan panas macam goreng pisang.
3-Orangnya HANDSOME, masih bujang trang tang tang... lawak no jangan series sangat...
4-Banya followers woooo maybe SEO tinggi kot..

Ke UPDATE tan Blog dalam Sehari?
Tengok juga keadaan & mood untuk kemaskini entri. Kalau ada idea update le TETAPI kekerapan untuk update to adalah dalam 2 atau 3 entri sehari kot..

Syarat-syarat FizGraphic:
1-Dah pun follow blog FizGraphic
2-Rasanya belum LIKE lagi fanpage...Sat no nanti Kak Azera LIKE yer... :-p

Tarikh Tutup:
30 Mac 2013, Jam 11.59 larut malam...hehehehe

P/S: Kalau ada ayat makan hati tu harap dimaafkan, bukan sengaja sekadar bergurau senda dengan Apit...hehehe...Salam perkenalan dari Kak Azera no...  :-p


27 March 2013

Jadilah Pengguna Yang Bijak! Bandingkan!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Entri kali ini Kak Azera ingin terangkan sedikit perbezaan kelebihan dan harga antara produk Dian'z Vitamin dengan produk-produk kecantikan & vitamin yang lain. Satu alasan yang sangat kukuh, mengapa anda perlu pilih produk Dian'z vitamin C & E 12000mg kerana produk Dian's adalah mengandungi vitamin C & E serta mempunyai KKM yang didaftar sebagai bukti yang sah. Bukan sekadar omong-omong kosong. Nyawa lebih penting dari  kecantikkan ? Tidak dinafikan semua orang termasuk Kak Azera sendiri tidak ingin kesan buruk untuk jangka masa panjang.

Vitamin dian'z C & E mempunyai 12000mg paling tinggi berbanding dengan produk-produk yang lain dan adalah produk vitamin di Malaysia yang menggabungkan vitamin C & E. Bukan sahaja mencantikkan kulit dengan lebih cepat TETAPI dapat mencegah KANSER!

kini anda sudah mengetahui mengapa Dian'z vitamin C & E adalah pilihan terbaik untuk anda!

Antara kelebihan lain:
# Dian vitamin C & E mempunyai 60 tablet, boleh dimakan 1 tablet sehari untuk berjimat dan 2 tablet untuk kesan yang lebih cepat.
# Rasa masam-masam manis buah- buahan tetapi tidak mmpunyai kandungan gula di dalamnya
# Sesuai untuk ibu mengundung dan menyusu

Bandingkan sendiri jadilah pengguna yang bijak dan pintar ♥

[Klik poster untuk pembesaran]

BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI ATAU
INGIN MENCUBA PRODUK DIAN'Z VITAMIN
HUBUNGI KAK AZERA
|
|
\/ 



19 March 2013

[TESTIMONI DIANZ] Lagi Kisah Pengguna Produk Dian'z

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah dengan kepercayaan yang diberikan, Kak Azera ingin kongsikan lagi pengguna yang menggunakan produk Dian'z Vitamin dan Kolagen. Ikuti kisahnya pengkongsian dari pengguna Dian'z ini yer..


INGIN MENJADI PENGGUNA PRODUK DIAN'Z
VITAMIN DAN KOLAGEN?
KLIK 

[TESTIMONI DIANZ] Kisah Pengguna Produk Dian'z

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kali ini Kak Azera ingin kongsikan salah seorang pengguna produk Dian'z. Ikuti kisahnya...


"Saya nak share pengalaman saya menggunakan vit c (dian), collagen(dian) & gluta. sebelum saya menceritakan bagaimana saya mengenali dan menggunakan DIAN’Z vit c & e + whitening collagen .

'Pada 27 Jan 2013 ulang tahun kelahiran saya yang ke 21tahun seorang teman saya menghadiahkan DIAN’Z vit c & e + whitening collagen 2 botol sebagai hadiah hari lahir sejak itu saya menggunakan,saya rasa ini lah hadiah yang paling istemewa pada saya, cara saya mengunakan vit c & e + whitening collagen setiap pagi selepas sarapan sebelum ketempat kerja,dan sebelum tidur,Perubahan yang ketara dapat saya lihat,saya tidak berasa lapar sehingga tengah hari dari situ lah saya dapat menurunkan berat badan sebanyak 3kg dalam masa 1 1/2botol pengambil DIAN’Z vit c & e + whitening collagen.

Perubahan kedua jika waktu hujan badan kita lemah jika kita terkena hujan selepas mengambil sebiji DIAN’Z vit c & e + whitening collagen dan rasa yang sangat sedap. masam2 manis.saya tidak mudah bersin,dan selsema walaupon saya terkena hujan saya amat bersyukur sangat disebabkan kerja saya dibahagian 'construction' panas atau hujan turun ke site setelah mengambil vitamin tambahan badan saya jarang dijangkit selsema atau demam.

Perbezaan ketara pada kulit muka dan badan sebelum ni muka saya sangat gelap pas tu ada parut jerawat degil yang susah nak hilangkan dan bila haid jerawat baru akan mula tumbuh dan akan meninggalkan kesan parut pada muka dan badan,setelah mengambil vit c & e semakin kurang dan cepat mengecut disebakan ikan talapia dan bahan yang dicampur memberi khasiat dan kecerahan yang cepat dalam masa satu bulan penggunaan walaupon kulit saya alerjik seafood selepas makan vitamin syukur tiada kesan sampingan malah amat memuaskan perubahan yang ditunjukan dari sehari ke sehari.Kulit da tak berminyak, Liang pori dah tiada

In Sha Allah selepas habis botol kedua yang diberi oleh kawan saya akan me'belinya sendiri dari agen dan stokis DIAN’Z

Dian saya ada sertakan gmbar sy sblm,sebulan dan sekarang yang mengunakan bru hbis 1 1/2 botol DIAN’Z vit c & e + whitening collagen.

Thanks untuk produk yang amat berkesan.

ayat skema je ^-^"

INGIN MENJADI PENGGUNA PRODUK DIAN'Z
VITAMIN DAN KOLAGEN?
KLIK 

11 March 2013

Produk Dian'z Vitamin & Kolagen, Produk Untuk Semua!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Kini! Produk kecantikan Dian'z vitamin & kolagen dipasaran. Berminat untuk menjadi salah seorang pengedar Dian'z Vitamin dan kolagen, boleh hubungi Kak Azera pada bila-bila masa sahaja.

[klik imej untuk pembesaran]

Klik link dibawah untuk Testimoni yang telah menggunakan produk kecantikan Dian'z vitamin dan Kolagen



syma beauty skincare murah