04 June 2013

DIAN'Z BEAUTY & HEALTH vitamin C, E dan whitening collogen STOKIS SELANGOR & PUTRAJAYA (D12046)


Salam all. Sis ada nak perkenalkan satu produk kecantikan baru dipasaran. 3 in 1 dalam satu harga. Gabungan vitamin C, E dan whitening collogen... BAGUS UNTUK MENGURANGKAN PARUT, JERAWAT, JERAGAT SELURUH BADAN. Paling best juga MENCERAHKAN!!! Inn Syaa Allah perubahan dalam masa 2-4 minggu ikut penerimaan badan masing-masing. sape-sape yang ada like fanpage DIAN PIXY mesti tau tentang ni. Dijangka akan meletup macam fellina juga.

Memperkenalkan Vitamin C&E Whitening Collagen 6000mg
Produk terbaharu dari DIAN’Z BEAUTY & HEALTH yang dihasilkan dari gabungan extract berry mengahasilkan vitamin C & E dan campuran collagen dari sumber ikan talapia.Tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood. Produk ini tidak seperti kebanyakkan produk yang menggunakan collagen marine yang tidak sesuai kepada sesiapa yang mempunyai alahan kepada makanan laut.

FUNSGI UTAMA Vitamin C&E  Whitening Collagen 6000mg:
-memutihkan seluruh badan
-melembabkan kulit,mencantikkan kulit
-merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.
sebiji vitamin ada 6000mg
1000mg Vitamin C daripada oren:
-singkir toksik dalam badan.
-lancarkan sistem pembuangan.
-merawat jerawat,jeragat dan parut
1000mg Vitamine E daripada maquiberry sgt tggi khasiat, jarang org guna buah ni.utk kulit lembab.liang roma kecik dan cegah cancer

2000mg pure collagen dari ikan talapia.kami tak guna marine sbb kbyakkan alahan seafood.jd jika anda alergik seafood boleh makan ♥ tp alergik talapia tak di galakkan ambil.fungsi utk kulit lembut dan gebu
2000mg lg gluathione utk memutihkan kulit !  kesan dpt di lihat dalam 2mggu pertama..bykkan minum air..kesan yg dpt di lihat.memutihkan seluruh badan.parut jerawat pudar.jeragat pudar..kulit halus dan lembut..boleh di ambil laki dan perempuan umur 16tahun ke atas dan ibu menyusu dan mengandung pun boleh .. jgn risau vitamin ni halal ,tiada gelatin.bumiputra product dan kilang bertaraf GMP.. selamat ! 100%

ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL!!

CARA GUNA :
1 biji selepas sarapan.1 biji sebelum tidur. Tablet boleh di isap atau di telan.
Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine, Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥


Owner ♡ dian'z beauty sebulan dah berkesan. Cun!!

Sape nak cuba boleh sms sis 0192595054. Harga rm80 untuk sebulan!!! Berbaloi ♥♥♥

DIAN'Z BEAUTY & HEALTH BOLEH BY HAND/ COD AREA PUTRAJAYA, KAJANG, BANGI, SHAH ALAM, SERDANG DAN SEKITAR

AGENT/DEALER/ PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA!!!! SMS SEGERA


31 May 2013

Promosi Dian'z Vitamin C & E! Rebut Peluang Ini!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Peluang baik untuk pengguna yang meminati dengan produk kecantikan Dian'z Vitamin C & E! Kini Kak Azera ada buat promosi untuk produk ini. Tunggu apa lagi! Rebutlah peluang ini!

Nak tahu ke apa kelebihan produk kecantikan Dian'z Vitamin C & E ini? Baca infonya di sini
V
V
V
V
V

Yang ni plak pengguna atau testimoni yang telah menggunakan produk Dian'z Vitamin C & E
V
V
V
V
V


Sebarang pertanyaan atau soalan boleh terus ke



22 May 2013

[PRODUK] Kelebihan Shiseido Black Mask! Jom Cuba!

Assamualaikum dan Salam sejahtera...

Dah lama rasanya Kak Azera tak update info dalam entri terkini disebabkan kekangan masa dan kerja sehingga hampir BERSAWANG woo..

Entri kali ini Kak Azera ingin kongsikan kelebihan produk Shiseido Black & White untuk menarik keluar Blackhead & Whitehead di wajah anda!

Kak Azera percaya pasti anda akan mengalami masalah bintik bintik hitam dimuka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah untuk hilang bintik-bintik hitam itu.


Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yang digunakan untuk menghilangkan blackhead & whitahead. Ianya merupakan salah satu produk yang paling laris di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.



SHISEIDO BLACK MASK



* Mask berbentuk cecair hitam pekat melikat *

KAEDAH PENGUNAAN:-

- 1 pek boleh dipakai 2 hingga 3 kali, jangan guna 1 pek sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana  tebal sahaja.
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
- Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!



Boleh Dipakai Pada Bahagian Hidung

Boleh Juga Dipakai Pada Keseluruhan Muka




AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!

1 pek mengandungi 12 Gram ( 1 pek boleh dipakai 3-5 kali, sangat jimat)

Jangan guna 1 pek sekali pakai, pakai sederhana tebal sahaja!!!

Jangan risau sebab anda tidak akan rasa sakit ketika mask ditarik! Dan juga tidak akan meninggal kesan merah pada hidung atau muka anda!

KEBAIKAN SHISEIDO BLACK MASK.

- Dapat menghilangkan & mengurangkan blackhead & whitehead & juga kekotoran di wajah.
- Mengecilkan pori-pori wajah, mengurangkan kedutan, anti penuan & mencerahkan wajah.

HARGA SHESEIDO BLACK MASK MENGIKUT KUANTITI
5 keping = RM12.00
10 keping = RM20.00
50 keping = RM55.00

SANGAT JIMAT!!!

(HARGA TIDAK TERMASUK POS)


Notakaki : Saya sendiri pernah menggunakan mask ini. Memang sangat puas hati dan muka rasa seronok selepas pakai mask ini. Murah je kan. Kawan kawan boleh try dulu. :)

17 April 2013

JERAWAT OH JERAWAT

Oh..Tidak! Jerawat. Kebanyakan orang pernah naik jerawat di muka tidak kira besar atau kecil. Kalau tengok cermin mesti tidak sah kalau anda tidak belek-belek muka, nampak jerawat mulalah rasa sakit hati dan geram kan? Itu perkara biasa. Ada setengah orang cakap jerawat ini menyusahkan dan memalukan bila sudah naik banyak-banyak di muka. Sampai ada yang sanggup tidak mahu keluar rumah bila muka berjerawat. Betul ke? Tapi jerawat tak boleh dibiarkan sebabkan kesannya sangat teruk.Tapi tahukah anda posisi jerawat boleh memberi petunjuk ataupun isyarat tentang kesihatan kita walaupun bukanlah secara menyeluruh? Menarik bukan? Jom teruskan membaca info dibawah.

Jerawat kat DAHI


Haba badan yang melampau serta peredaran darah yang tidak baik menjadi punca kepada naiknya jerawat kat dahi kita. Orang yang ada jerawat kat dahinya selalunya memiliki sifat panas baran.

Untuk menghindari, dinasihatkan supaya menjadikan amalan untuk tidur awal serta bangun awal. Selain itu pastikan dapat tidur yang cukup dan minum air banyak.
Jerawat kat HIDUNG

Kalau jerawat di batang hidung, ianya bermaksud tulang belakang kita mungkin bermasalah. Jika ianya di hujung hidung mungkin disebabkan haba perut melampau dan sistem penghadaman yang tidak normal.

Dan jika di salah satu hujung hidung pula boleh dikaitkan dengan ovari atau sistem reproduksi yang mempunyai masalah.

Jerawat kat DAGU

Kalau jerawat tumbuh di dagu pula, berkemungkinan fungsi buah pinggang telah terjejas atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Untuk kaum wanita yang mudah mendapat jerawat di sekitar dagu mungkin berpunca daripada haid yang tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.
Jerawat kat PIPI
Jika jerawat tumbuh di pipi kiri, fungsi hati mungkin kurang lancar seperti dilanda masalah rembesan, menyahtoksin dan penghasilan darah. Jika di sebelah pipi kanan, fungsi paru-paru berkemungkinan tidak normal.

Jerawat kat BADAN (Belakang dan Depan)

Bagi jerawat yang tumbuh di belakang atau depan badan ianya memberi petanda kemungkinan sistem perkumuhan bermasalah, seperti terkena sembelit. Dinasihatkan supaya mengamalkan pemakanan yang sihat bagi memastikan toksin tersingkir dengan lebih baik.

Nampaknya ada yang terus menghadap ke cermin untuk melihat posisi jerawat anda. Walaubagaiman pun artikel yang dikongsikan ini adalah sekadar rujukan sahaja. Untuk mendapatkan maklumat lebih jelas mengenai tahap kesihatan, anda perlulah mendapatkan rawatan dan nasihat doktor.

P/S: Tips untuk kulit sihat

Anda dinasihatkan untuk minum sekurang-kurangnya 8 gelas air kosong sehari. Ini akan membantu anda utk menyeimbangkan suhu badan dan membebaskan toksik yang tidak dikehendaki daripada tubuh badan kita. Ia juga membantu pelawasan.



11 April 2013

Tawaran Hebat Untuk Anda!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Peluang hanya sekali, rezeki datang bergolek dengan hasil usaha sendiri dan bukannya bergolek seperti durian runtuh tanpa hasil usaha. Betul tak?

Peluang hebat untuk anda yang berminat dan ingin bermodal cuma RM300 sahaja.


KLIK SINI UNTUK HUBUNGI KAK AZERA
|
|
|
|
\/




10 April 2013

[INFO] Nak Seribu Daya, Tak Nak Seribu Dalih!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sekadar perkongsian untuk tatapan bersama dimana ada Usaha, di situlah kejayaan. Betul tak? alhamdulillah dapat sale plg byk utk produk DIANZ VITAMIN..


"assalamualaikum ^^ morning all.. TANIAH kepada stokis yang bertuah ♥ belian terkumpul dari 21 /1/2013 - 20/3/2013

Anda menerima RM300 tunai ♥ email sy nama penuh dan no akaun maybank / cimb ye..

Kepada stokis yg tak berjaya jgn kecewa.. belian terkumpul 1/3/2013 hingga /1/5/2013 min 500pcs.. 2 stokis bertuah akan mdpt iphone 5 secara percuma.. stay tune

taniah semua ......."



INGIN MENJADI PENGGUNA PRODUK DIAN'Z
VITAMIN DAN KOLAGEN? KLIK 
|
|
|
\/

09 April 2013

[INFO] Anda Ibu Mengandung? Ingin Mencuba?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....


Anda Ibu mengandung?
Mungkin sedang menyusu baby?

Tapi takut ia memudaratkan...
JANGAN risau...Alhamdullilah..memang terbukti produk ini selamat dimakan oleh ibu mengandung dan sedang menyusukan..malah membantu lagi bukan anda tapi baby anda yang bakal di lahirkan nanti..

[Klik sijil untuk pembesaran imej]

RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH DAN SARAWAK TIDAK
TERMASUK POS, UNTUK TEMPAHAN HUBUNGI STOKIS / AGEN 
RANGKAIAN KAK AZERA




08 April 2013

[TESTIMONI DIANZ] Kanak-kanak Dian'z Vitamin C & E!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah dengan kepercayaan yang diberikan, Kak Azera ingin kongsikan lagi pengguna yang menggunakan produk Dian'z Vitamin dan Kolagen. Ikuti kisahnya pengkongsian dari pengguna Dian'z ini yer..


nak share something ngan Dian'z, baby dian'z Vitamin C & E ?

skg almost 2 months da mkn dianz, kdg2 ade jugak skip.. a few days back, i sent my latest pic to husband- kami pjj n nk dekat 1 month n half da x jumpa- lame jugak x anta pic sbb x berapa sihat.. husband tegur "da x de jerawat ye? kulit syg makin licin n cerah.. abg syukur, syg pon kna la sujud syukur " .. Alhamdulillah, syukur dpt gembirakan hati suami.. masa pregnant dulu mmg hormonal change hbs, muka very bad tp nsb baik husband faham..

Masa makan dianz pon still exclusively breastfeed my baby.. skg org dok pakat tegur my baby putih, gebu - Alhamdulillah, susu ok, mommy ok, baby ok.. daddy pon happy sbb mommy makin ok.. early april ni akan jumpa my husband, hihi cant wait! :)

thanks dian, wut a great product uve made! ni ade a few pic of my baby sbb sy tgk x de lg testi bf mommy n baby kn? so sharing is caring
1. before - y kat bantal
2. 1 month - pakai beanie
3. 1 month n half- dlm walker


RM80 SEMENANJUNG / RM85 SABAH DAN SARAWAK TIDAK
TERMASUK POS, UNTUK TEMPAHAN HUBUNGI STOKIS / AGEN 
RANGKAIAN KAK AZERA





05 April 2013

Contest Before and After Dian'z Vitamin C & E 12000mg

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera....

Berita baik untuk pengguna produk Dian'z Vitamin...


Contest before and After Dian'z vitamin C & E 12000mg


Hadiah tempat pertama : Samsung Galaxy + 3 botol vitamin C & E
Hadiah tempat kedua : Samsung Corby II + 2 botol vitamin C & E
2 saguhati : RM100 tunai + 1 botol vitamin C

Syarat dan terma pernyataan :
~Berumur 16 tahun ke atas
~ Mesti pengguna produk Dian'z Vitamin C & E 12000mg
~ Pernyertaan bermula dari 7/3/2013

Cara menyertai :
~Sila Muat turun satu gambar 'before' dan 'after' dengan jelas
  di wall Dian'z pixy
~Ceritakan pengalaman anda setelah menggunakan produk
  Dian'z Vitamin C & E
~Gambar anda akan di muatturun semula di album khas
  dan hanya perlu tunggu nama anda di umumkan.
~TIDAK perlu like & share

Keputusan pemenang :
~Akan di umumkan pada 15/4/2012
~Berdasarkan gambar yang paling jelas dan cerita yang menarik.
~Bukan berdasarkan LIKE tertinggi

Notakaki: Berminat ingin menyertai pertandingan ini, mestilah menjadi pengguna produk Dian'z Vitamin....Jangan tunggu lagi, peluang untuk anda mendapat hadiah yang menarik dari Dian'z Pixy...Rezeki jangan di tolak, musuh jangan dicari yer....

INGIN MENJADI PENGGUNA PRODUK DIAN'Z VITAMIN?
SILA KLIK






29 March 2013

PROMOSI! PROMOSI! Promosi Cuti Sekolah!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Alhamdulillah buat julung-julung kali pertama Kak Azera mengumumkan PRMOSI! PROMOSI! Promosi Cuti Sekolah  Produk Dian'z Vitamin bermula sehingga 1 April 2013. Berkemungkinan akan dilanjutkan masa promosi nanti. Kak Azera akan kemaskini entri ini dari masa ke semasa yer...


REBUTLAH PELUANG SELAGI MASIH ADA!
BERMINAT UNTUK PROMOSI INI?
|
|
|
\/


Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....

Cuba nak habaq jer ni...masa Kak Azera tengah blogwakling ternampaklah entri yang menarik untuk Kak Azera menyertai. Nak tahu ke? Tengok banner ni yer...

Berminat nak join ke? Tekan SINI

Kenapa Berminat dengan Blog FizGraphic?
Mudah jer Kak Azera nak jawab no...ada beberapa sebab Kak Azera nak nyatakan:
1-Suka dengan template, warna dan susunan yang agak kemas dan simple mimple
2-Banyaklah isu-isu semasa yang dikongsikan dalam blog entri khusunya isu politik yang hangat dan panas macam goreng pisang.
3-Orangnya HANDSOME, masih bujang trang tang tang... lawak no jangan series sangat...
4-Banya followers woooo maybe SEO tinggi kot..

Ke UPDATE tan Blog dalam Sehari?
Tengok juga keadaan & mood untuk kemaskini entri. Kalau ada idea update le TETAPI kekerapan untuk update to adalah dalam 2 atau 3 entri sehari kot..

Syarat-syarat FizGraphic:
1-Dah pun follow blog FizGraphic
2-Rasanya belum LIKE lagi fanpage...Sat no nanti Kak Azera LIKE yer... :-p

Tarikh Tutup:
30 Mac 2013, Jam 11.59 larut malam...hehehehe

P/S: Kalau ada ayat makan hati tu harap dimaafkan, bukan sengaja sekadar bergurau senda dengan Apit...hehehe...Salam perkenalan dari Kak Azera no...  :-p


27 March 2013

Jadilah Pengguna Yang Bijak! Bandingkan!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Entri kali ini Kak Azera ingin terangkan sedikit perbezaan kelebihan dan harga antara produk Dian'z Vitamin dengan produk-produk kecantikan & vitamin yang lain. Satu alasan yang sangat kukuh, mengapa anda perlu pilih produk Dian'z vitamin C & E 12000mg kerana produk Dian's adalah mengandungi vitamin C & E serta mempunyai KKM yang didaftar sebagai bukti yang sah. Bukan sekadar omong-omong kosong. Nyawa lebih penting dari  kecantikkan ? Tidak dinafikan semua orang termasuk Kak Azera sendiri tidak ingin kesan buruk untuk jangka masa panjang.

Vitamin dian'z C & E mempunyai 12000mg paling tinggi berbanding dengan produk-produk yang lain dan adalah produk vitamin di Malaysia yang menggabungkan vitamin C & E. Bukan sahaja mencantikkan kulit dengan lebih cepat TETAPI dapat mencegah KANSER!

kini anda sudah mengetahui mengapa Dian'z vitamin C & E adalah pilihan terbaik untuk anda!

Antara kelebihan lain:
# Dian vitamin C & E mempunyai 60 tablet, boleh dimakan 1 tablet sehari untuk berjimat dan 2 tablet untuk kesan yang lebih cepat.
# Rasa masam-masam manis buah- buahan tetapi tidak mmpunyai kandungan gula di dalamnya
# Sesuai untuk ibu mengundung dan menyusu

Bandingkan sendiri jadilah pengguna yang bijak dan pintar ♥

[Klik poster untuk pembesaran]

BERMINAT UNTUK MENJADI AHLI ATAU
INGIN MENCUBA PRODUK DIAN'Z VITAMIN
HUBUNGI KAK AZERA
|
|
\/ 



19 March 2013

[TESTIMONI DIANZ] Lagi Kisah Pengguna Produk Dian'z

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah dengan kepercayaan yang diberikan, Kak Azera ingin kongsikan lagi pengguna yang menggunakan produk Dian'z Vitamin dan Kolagen. Ikuti kisahnya pengkongsian dari pengguna Dian'z ini yer..


INGIN MENJADI PENGGUNA PRODUK DIAN'Z
VITAMIN DAN KOLAGEN?
KLIK 

[TESTIMONI DIANZ] Kisah Pengguna Produk Dian'z

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kali ini Kak Azera ingin kongsikan salah seorang pengguna produk Dian'z. Ikuti kisahnya...


"Saya nak share pengalaman saya menggunakan vit c (dian), collagen(dian) & gluta. sebelum saya menceritakan bagaimana saya mengenali dan menggunakan DIAN’Z vit c & e + whitening collagen .

'Pada 27 Jan 2013 ulang tahun kelahiran saya yang ke 21tahun seorang teman saya menghadiahkan DIAN’Z vit c & e + whitening collagen 2 botol sebagai hadiah hari lahir sejak itu saya menggunakan,saya rasa ini lah hadiah yang paling istemewa pada saya, cara saya mengunakan vit c & e + whitening collagen setiap pagi selepas sarapan sebelum ketempat kerja,dan sebelum tidur,Perubahan yang ketara dapat saya lihat,saya tidak berasa lapar sehingga tengah hari dari situ lah saya dapat menurunkan berat badan sebanyak 3kg dalam masa 1 1/2botol pengambil DIAN’Z vit c & e + whitening collagen.

Perubahan kedua jika waktu hujan badan kita lemah jika kita terkena hujan selepas mengambil sebiji DIAN’Z vit c & e + whitening collagen dan rasa yang sangat sedap. masam2 manis.saya tidak mudah bersin,dan selsema walaupon saya terkena hujan saya amat bersyukur sangat disebabkan kerja saya dibahagian 'construction' panas atau hujan turun ke site setelah mengambil vitamin tambahan badan saya jarang dijangkit selsema atau demam.

Perbezaan ketara pada kulit muka dan badan sebelum ni muka saya sangat gelap pas tu ada parut jerawat degil yang susah nak hilangkan dan bila haid jerawat baru akan mula tumbuh dan akan meninggalkan kesan parut pada muka dan badan,setelah mengambil vit c & e semakin kurang dan cepat mengecut disebakan ikan talapia dan bahan yang dicampur memberi khasiat dan kecerahan yang cepat dalam masa satu bulan penggunaan walaupon kulit saya alerjik seafood selepas makan vitamin syukur tiada kesan sampingan malah amat memuaskan perubahan yang ditunjukan dari sehari ke sehari.Kulit da tak berminyak, Liang pori dah tiada

In Sha Allah selepas habis botol kedua yang diberi oleh kawan saya akan me'belinya sendiri dari agen dan stokis DIAN’Z

Dian saya ada sertakan gmbar sy sblm,sebulan dan sekarang yang mengunakan bru hbis 1 1/2 botol DIAN’Z vit c & e + whitening collagen.

Thanks untuk produk yang amat berkesan.

ayat skema je ^-^"

INGIN MENJADI PENGGUNA PRODUK DIAN'Z
VITAMIN DAN KOLAGEN?
KLIK 

11 March 2013

Produk Dian'z Vitamin & Kolagen, Produk Untuk Semua!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Kini! Produk kecantikan Dian'z vitamin & kolagen dipasaran. Berminat untuk menjadi salah seorang pengedar Dian'z Vitamin dan kolagen, boleh hubungi Kak Azera pada bila-bila masa sahaja.

[klik imej untuk pembesaran]

Klik link dibawah untuk Testimoni yang telah menggunakan produk kecantikan Dian'z vitamin dan Kolagen



28 February 2013

[INFO] Pencarian Sponsor Untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera...

Dahpun masuk tahun 2013 kan...Huh rasanya dah lama Kak Azera tak update info-info panas dan terkini...Tapi kali ini Kak Azera nak buat Giveaway untuk kali ke-2. Sedang mencari blogger yang sudi untuk menjadi sponsor dalam Giveaway Kak Azera. Berminat boleh email di sponsors@azerawati.com. Sila emailkan butiran seperti berikut:

1- Nama Anda
2- Blog link anda
3- No. Telefon untuk dihubungi
4- Facebook / twitter / istagram akaun
5- Email anda
6- Jenis / nilai Hadiah yang ingin ditaja dalam Giveaway

Untuk Giveaway ini, Kak Azera ingin minta pendapat kepada bakal sponsors untuk berikan nama Giveaway yang sesuai dalam gabungan dengan sponsors yang terlibat dan berkaitan antara satu sama lain.




Diharap pencarian untuk sponsor akan berjalan seperti yang dirancangkan. Semoga Allah permudahkan urusan pencarian sponsor ini untuk Giveaway Azerawati [dot] com kali ke-2 ini. Amin... :-D

24 February 2013

Segmen header siapa paling awesome part 2

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...



Buat pertama kali Kak Azera menyertai dan memeriahkan lagi segmen Adik Zuhri. Tujuannya untuk memberi laluan dan sokongan kepada blogger-blogger yang lain khususnya Adik Zuhri. Semua syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh Adik Zuhri dan pun Kak Azera buat cuma berharap rezeki ni menyebelahi blog Kak Azera yer...hehehehe

Jom sertai segmen beliau ini >>> [DISINI]

HADIAH MENARIK UNTUK BLOGGER TERPILIH!
1.Topup rm 30 ringgit
2.Topup rm 20 ringgit
3.Topup rm 10 ringgit

Untuk Random
Topup rm5x2 ,topup celcom x1, bloglist x5, 2x feeds dalam blog zuhri selama setahun ..

Tamat sabtu depan. 

P/S: Harap Kak Azera masih sempat join segmen ni yer...

18 February 2013

TESTIMONI DIAN'Z BEAUTY & HEALTH vitamin C, vitamin E dan Whitening Collogen

Salam All.. ni sis nak share Testimoni untuk produk dian'z vitamin k.. Check it out ;-)
















 BERMINAT BOLEH SMS/ WHATSAPP 0192595054 (STOKIS SAH)

syma beauty skincare murah