04 December 2012

Testimoni ALSD2: Cik Natasha Norshah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kisah pengakuan dari sahabat Kak Azera yang bernama Natasha Norshah dimana mula-mula beliau hanya sekadar menggunakan produk untuk kurus tetapi sekarang terpaksa buat income. Ini adalah kisah pengakuan dari sahabat Kak Azera untuk dikongsikan bersama.

"Pada mulanya saya ingin menggunakan produk ALSDII ini untuk menguruskan dan mengurangkan berat badan sedia ada. Saya hanya cuma menggunakan 3 tin sahaja dan sudah nampak perkembangan dimana asalnya berat badan saya 64kg ke 54kg. Jadi berat badan saya menurun sebanyak 10kg. Saya konsisten dengan produk ALSDII untuk mendapat berat badan yang ideal. Ramai sahabat handai terdekat saya agak terkejut dengan perubahan yang saya alami ini dan mereka bertanya apakah produk yang saya gunakan sehingga mendapat perubahan sebegini. Jadi saya kongsikan pada mereka yang ingin menurunkan berat badan seperti saya hanya menggunakan produk ALSDII sahaja. Mereka seperti tidak percaya apa yang saya kongsikan dan saya meminta mereka agar mencuba terlebih dahulu produk ALSDII. Jadi dalam masa yang sama ramai sahabat saya yang terdekat ingin mencuba ALSDII dan masa yang sama juga saya seperti tidak percaya kerana dengan produk ALSDII ini juga boleh menjana pendapatan sampingan. Memang terbaiklah ALSDII bukan hanya boleh kurus tapi boleh menjana pendapatan sampingan.... income natasha 4 angka skrg hanya buat part time"


P/S: My friend jugak :-) pada permulaannya cuma nak kurus tetapi sekarang terpaksa buat income. Best kan??? Kurusss dapat income pun dapat!! Nak tau caranya??? Pm Sy. Tq

No comments:

Post a Comment

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah