03 December 2012

Testimoni ALSD2: Cik Mastura Ya'akob

Assalamualaikum dan Salam sejahtera....

Kisah pengakuan dari Mastura Ya'akob yang ingin berkongsi kejayaan beliau langsing dengan ALSD2. "Pada mulanya saya mencari-cari produk yang boleh menurunkan berat badan. Saya telah mencuba produk A, B, C tetapi masih tidak memberi kesan pada diri saya. Tetiba saya ada ternampak iklan testimoni di facebook  Azera yang mengatakan produk alsd2 ni boleh mengurangkan berat badan. Saya dah serik dengan produk-produk yang telah saya gunakan dan menjanjikan macam-macam tetapi gagal.. Saya cuba bertanya tentang produk ini dengan Azera dan beliau cuba menyakinkan saya untuk mencuba untuk 2 tin terlebih dahulu. Akhirnya saya bersetuju untuk mencuba untuk 2 tin. Dalam proses menggunakan produk susu ni, Kak Azera banyak memberi tips menggunakannya tanpa berlapar. Alhamdulillah akhirnya cita-cita dan keingginan saya tercapai juga dimana dengan hanya 2 tin susu sahaja dapat menurunkan berat badan saya sebanyak 4kg. Terima kasih Kak Azera menyakinkan dan memperkenalkan produk susu ALSD2 ni kepada saya.  ALSD2 terbaikkkk....."

Testimoni terbaru!!!! Panas!! Panas!! Tahniah buat sahabat Mastura Ya'akob turun 4kg dgn 2 tin ALSD2 Tapi inci banyak hilang. Dari saiz pinggang 34' sekarang sudah 29'. Tahniah!!! Best sangat.


P/S: So sesiapa berminat nak mencuba seperti beliau ini bolehlah pm/what's up 0192595054... Kalau anda tetap nak tunggu dan lihat, dipersila kan. Fast action maka fast ler resultnya :-)


1 comment:

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah