03 October 2012

INFO: SOALAN LAZIM TENTANG ALSD2


PERHATIAN untuk semua PENGUNJUNG yang berminat dengan Alpha Lipid SD2 .. Menjawab persoalan yang sering ditanya oleh pengunjung2 baru ..

1) 1 tin untuk berapa hari??
Alpha Lipid SD2 1 tin = 7 hari penggunaan = 3-5kg penurunan berat badan dalam masa 7 hari!!!

2) Gastrik boleh ambil tak??
Pesakit gastrik takde masalah coz program ALSD2 adalah diet TANPA PERLU BERLAPAR. Anda boleh ambil 4-8 menu makan sehari. Asal lapar je makan. Makan kerap dalam kuantiti sederhana. Normally pesakit gastrik adalah mereka2 yg HIGH METABOLISME so chances untuk turun berat badan banyak adalah TINGGI. Anda hanya perlu bimbingan je to success. PM me lepas purchase utk further consultation

3) Ketostik tu apa??
Ketostik adalah URINE TEST - test air kencing utk tentukan sama ada pembakaran lemak berlaku ke tak. Ini penting bg menentukan anda berada dalam garis panduan diet yg betul. 




Diet yg salah 0kg turun. Sbb tu pentingnya consultation

4) Mahalnya??
Jika anda calculate betul2 1 tin dgn jumlah kilogram yg turun, Alpha Lipid SD2 adalah yg termurah berbanding produk yg lain. Pengalaman menjual SLIMMING PRODUK lebih 3 tahun .. mmg mendapati ALSD2 d best SLIMMING setakat ni dan termurah berpadanan dgn harga dan kesan penurunan berat badan

5) Minat nak jadi PENGEDAR?? Macam mana?? Mahal tak??
Nak jadi Pengedar mudah je. Buat belian 30 tin rm4560. Mahalnya!! TAKLAH. RM4560 untuk 30 tin je sekelip mata je habis. Alhamd sy dpt habiskan 30 tin dlm masa 1-2 weeks. Anda pun boleh. Nama, No phone pengedar bawah saya akan sy PUBLISH kat web utama+FB saya. Pengedar bukan saje dapat untung runcit malah banyak bonus menanti PENGEDAR TERAWAL. ALSD2 masih awal di pasaran. Launch 5/2012. So jadilah PENGEDAR TERAWAL kerana anda dapat banyak BONUS dari pengedar terkemudian. Untuk lebih info kelebihan PENGEDAR .

6) Dah jadi member boleh beli murah ke??
Yup bila dah jadi member lagi boleh beli dgn harga yang murah. Belian mmg dapat price ahli dah cuma belian yg pertama ni adalah TERMASUK yuran ahli tu yg nampak macam mahal sikit. 

7) Kena strict diet ke??
Pada saya tak la strict sangat sebab asal lapar je boleh makan. LAPAR je MAKAN .. MAKAN .. MAKAN smp perut kata kenyang, Cuma kena pastikan makanan tu PROTEIN, SAYUR, AIR KOSONG je hehe. Anda pasti seronok later bila timbang lepas 7 hari je turun 3-5kg tu!!!

Ahaha .. so apa lagi... dapatkan PAKEJ TERBAIK, TERMURAH, FREE CONSULTATION TO SUCCESS dari kami ..
PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI DIPERLUKAn SEGERA!!!!




No comments:

Post a Comment

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah