25 October 2012

Ucapan Ikhlas Azera Untuk Anda!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Azera ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha 1433H..Agar pengorbanan yang ditempuhi dengan hati yang tenang dan sabar. Insyaallah....Amin

[Klik Imej untuk tumbesaran]

P/S: Azera sentiasa mendoakan anda agar Selamat pulang dan Selamat kembali

22 October 2012

Sijil Penghargaan dan Penyertaan untuk Peserta Giveaway!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Akhirnya siap juga Sijil Penghargaan dan Penyertaan untuk peserta-peserta yang dijanjikan oleh Azera supaya ianya di tepek pada blog peserta yang menyertai Giveaway pertama dianjurkan oleh Azera sendiri. Anda boleh copy & paste kod / script yang telah disediakan oleh Azera untuk anda...

Sila ubahkan saiz yang ditandakan warna merah mengikut kesesuaian saiz sidebar blog anda....


height="300"  width="200






*************************************************************




*************************************************************

*************************************************************

*************************************************************

*************************************************************


*************************************************************



*************************************************************






P/S: Sila copy n paste ye...penat tau buat ni...Ahaks...Jika ada masalah boleh tinggalkan komen dientri ni ye...Terima kasih... :-)

18 October 2012

Tahniah! Buat Pemenang Peserta 6!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Setelah seminggu diberi peluang kepada peserta-peserta untuk meminta senarai sahabat FB meng'LIKE' entrinya dan akhirnya Azera ingin mengumumkan siapa yang layak menerima Giveaway dari Azera adalah dari:



PESERTA 6: EJA ENYZA 
Dan link URL: http://goo.gl/BmTQC

Diminta pemenang ini sila emailkan Nama, No. Telefon dan Alamat penuh di alamat email alsd2@azerawati.com. Dan jika anda gagal berbuat demikian dan tidak menuntut hadiah, secara automatiknya terbatal

Kepada peserta anda janganlah kecewana ye...Anda akan juga menerima sijil penghargaan penyertaan untuk ditepekkan di blog anda. Sijil penghargaan penyertaan akan siap pada minggu hadapan dan Azera akan maklumkan didalam komen atau ruangan chat blog anda.

P/S: Segmen Azera seterusnya akan menyusul nanti...Tunggu!!!!

15 October 2012

Undian untuk Mereka ini! Vote Now!

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...

Sesi mencari peserta dalam Giveaway Azera telah pun tamat dan kini tiba masa sesi untuk mengundi peserta yang menyertai Giveaway Azera. Hanya 1 peserta yang mendapat 'Like' tertinggi akan menerima Giveaway ikhlas dari Azera. Keputusan adalah ditangan anda dan muktamad. Sebarang rayuan tidak akan dilayan.

Jika anda suka dengan entrinya, sila 'Like' di fan pages Azera untuk menentukan peserta yang bertuah untuk menerima hadiah dari Azera. Antara peserta yang terlibat:




PESERTA 2: ENA AMIR
LINK: http://goo.gl/I2eYq


PESERTA 3: AYONG ATIKAH ZAID
LINK: http://goo.gl/0EIWn


PESERTA 4: CT CHEERY
LINK: http://goo.gl/KF7Rq


PESERTA 5: ATHIRAH DIYANA
LINK: http://goo.gl/fkDxP


PESERTA 6: EJA ENYZA
LINK: http://goo.gl/BmTQC



PESERTA 7: YUNI NURAINI ROSLAN
LINK: http://goo.gl/a5rDK


PESERA 8: NUR ALLINONE
LINK: http://goo.gl/t8nm3

Diberi masa untuk anda mengundi mereka yang layak menerima hadiah dari Azera. Undian adalah berdasarkan kepada 'Like' dan markah kreativiti dari Azera dimana 60% adalah undian dari anda dan 40% lagi adalah dari Azera sendiri. Tarikh tutup untuk undian adalah sehingga pada hari Khamis, 18 Oktober 2012, jam 2:00 petang. Diminta anda yang terlibat mempromosi link khas yang diberikan pada komen blog anda.

12 October 2012

Sila Beri Kerjasama Buat 2 Peserta Ini!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Giveaway Azera telahpun tamat, sekarang sudah tiba masanya Azera memberi peluang kepada rakan-rakan facebook untuk menilai entri mereka ini TETAPI disebabkan 2 orang lagi peserta tidak menepati syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh Azera. Azera minta kerjasama dari 2 orang peserta yang masih lagi tidak meng'LIKE' fanpages Azera, diminta berbuat demikian secepat mungkin. Kalau boleh Azera nak habiskan sesi meng'LIKE' secepat mungkin. Senarai 2 peserta adalah:

DAN


Jika anda tidak berbuat demikian sebelum hari Isnin ini, 15 Oktober 2010, Jam 9:00pagi, penyertaan anda secara automatiknya akan dibatalkan.

Diharap beri kerjasama anda, jika tidak ianya akan memberi kesan impak pada peserta-peserta yang lain. Sekian terima kasih

10 October 2012

GiveAway Tamat!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Dengan ini Azera mengumumkan secara rasminya Give Away sudah pun di tutup...Harap maklum...Dan keputusan akan di umumkan melalui facebook pages Azera yang akan menentukan siapa yang bakal mendapat hadiah Giveaway dari Azera. Keputusan adalah bergantung kepada keputusan 'Like' tertinggi. So sudah ready dengan step 'Like meng Like' ?





Keputusan adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan... :-)...SELAMAT BERJAYA kepada peserta dan anda akan menerima sijil online khas dari Azera untuk di tepekkan pada blog anda.

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...




Buat pertama kalinya Blog Azera ingin menjemput bloggers untuk menyertai GiveAway : Kelass Kau! Apa Rahsianya. Yang istimewanya anda akan diajar cara bagaimana nak kurus tanpa berlapar dari Azera. Bagi yang berminat nak menyertai GA, anda perlulah:

1-Wajib 'follow' blog Azerawati [dot] com dan 'Like' fanpage Azera ye...

2-Tajuk: Giveaway: Kelasss Kau! Apa Rahsianya? (Pastikan ejaan pada 'kelasss' cukup jika kurang dianggap batal penyertaan Giveaway anda!)

3-Letak header di atas tu didalam blog entri anda dan tinggalkan link URL tu didalam ruangan komen entri.

4-Terangkan serba ringkas sedikit kenapa anda takut gemuk dan cara atasi untuk kurus. Jangan lupa masukkan banner dibawah ini untuk penerangan entri anda.


5-Kemudian sila tag 2 orang followers / bloggers dan maklumkan kepada followers / bloggers yang telah di tag wajib menjadi follower Azera bagi melayakkan penyertaan anda!

6-Semuanya penyertaan akan menerima sijil penyertaan online untuk ditepekkan pada blog anda nanti.

7-Azera berhak untuk membatalkan penyertaan atau membuat sebarang pindaan tarikh Giveaway ini. Sebarang rayuan tidak akan dilayan.

Hanya satu pemenang yang bertuah akan dipilih dengan menggunakan random.org berdasarkan pilihan "Like" Tertinggi didalam facebook Azera dan penyertaan Giveaway bermula 10 September 2012 sehingga 10 Oktober 2012 sebelum jam 11.59pm. Pemenang Giveaway akan memenangi:


1 tin ALSDII bernilai RM180.00
PERCUMA
Percubaan untuk Kurus 7 Hari

P/S: Jom ramai-ramai sertai Giveaway: Kelasss Kau! Apa Rahsianya? Hadiah ini adalah sumbangan ikhlas pertama buat bloggers yang ingin kurus 7 hari tanpa berlapar. Sama-sama memeriahkan demi melakukan aktiviti sihat macam Azera...Ahaks :-)

03 October 2012

INFO: SOALAN LAZIM TENTANG ALSD2


PERHATIAN untuk semua PENGUNJUNG yang berminat dengan Alpha Lipid SD2 .. Menjawab persoalan yang sering ditanya oleh pengunjung2 baru ..

1) 1 tin untuk berapa hari??
Alpha Lipid SD2 1 tin = 7 hari penggunaan = 3-5kg penurunan berat badan dalam masa 7 hari!!!

2) Gastrik boleh ambil tak??
Pesakit gastrik takde masalah coz program ALSD2 adalah diet TANPA PERLU BERLAPAR. Anda boleh ambil 4-8 menu makan sehari. Asal lapar je makan. Makan kerap dalam kuantiti sederhana. Normally pesakit gastrik adalah mereka2 yg HIGH METABOLISME so chances untuk turun berat badan banyak adalah TINGGI. Anda hanya perlu bimbingan je to success. PM me lepas purchase utk further consultation

3) Ketostik tu apa??
Ketostik adalah URINE TEST - test air kencing utk tentukan sama ada pembakaran lemak berlaku ke tak. Ini penting bg menentukan anda berada dalam garis panduan diet yg betul. 




Diet yg salah 0kg turun. Sbb tu pentingnya consultation

4) Mahalnya??
Jika anda calculate betul2 1 tin dgn jumlah kilogram yg turun, Alpha Lipid SD2 adalah yg termurah berbanding produk yg lain. Pengalaman menjual SLIMMING PRODUK lebih 3 tahun .. mmg mendapati ALSD2 d best SLIMMING setakat ni dan termurah berpadanan dgn harga dan kesan penurunan berat badan

5) Minat nak jadi PENGEDAR?? Macam mana?? Mahal tak??
Nak jadi Pengedar mudah je. Buat belian 30 tin rm4560. Mahalnya!! TAKLAH. RM4560 untuk 30 tin je sekelip mata je habis. Alhamd sy dpt habiskan 30 tin dlm masa 1-2 weeks. Anda pun boleh. Nama, No phone pengedar bawah saya akan sy PUBLISH kat web utama+FB saya. Pengedar bukan saje dapat untung runcit malah banyak bonus menanti PENGEDAR TERAWAL. ALSD2 masih awal di pasaran. Launch 5/2012. So jadilah PENGEDAR TERAWAL kerana anda dapat banyak BONUS dari pengedar terkemudian. Untuk lebih info kelebihan PENGEDAR .

6) Dah jadi member boleh beli murah ke??
Yup bila dah jadi member lagi boleh beli dgn harga yang murah. Belian mmg dapat price ahli dah cuma belian yg pertama ni adalah TERMASUK yuran ahli tu yg nampak macam mahal sikit. 

7) Kena strict diet ke??
Pada saya tak la strict sangat sebab asal lapar je boleh makan. LAPAR je MAKAN .. MAKAN .. MAKAN smp perut kata kenyang, Cuma kena pastikan makanan tu PROTEIN, SAYUR, AIR KOSONG je hehe. Anda pasti seronok later bila timbang lepas 7 hari je turun 3-5kg tu!!!

Ahaha .. so apa lagi... dapatkan PAKEJ TERBAIK, TERMURAH, FREE CONSULTATION TO SUCCESS dari kami ..
PENGEDAR SELURUH MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI DIPERLUKAn SEGERA!!!!




INFO: MENGAPA MINUM ALSD2 KENA PANTANG KARBOHIDRAT?

Alpha Lipid SD2

Saya sering ditanya Soalan ini...

Ketika ambil alphalipid sd2, bolehkah kita ambil Nasi ?

Memang ini merupakan soalan yang paling "hot" setiap

kali saya berjumpa pelanggan yang ingin membeli

produk alpha lipid sd2..

Ini kerana nasi merupakan makanan utama rakyat

malaysia, jadi meninggalkan nasi memang sesuatu

yang amat susah untuk di lakukan.

Untuk permulaan ,ketika mengambil produk alphalipid sd2

ini, saya sarankan kalau boleh kurangkan pengambilan

karbohidrat seperti nasi, mee, roti dan minuman manis.

Lebih baik kalau tinggalkan buat sementara..

Nilai Karbohidrat yang anda boleh ambil sehari 
ialah 35g sahaja.

Kenapa anda kena berpantang Karbohidrat ?

Dengan menghadkan pengambilan karbohidrat,

badan akan mula membakar lemak di badan anda 

sebagai bahan api yang digunakan untuk anda 

membuat kerja seharian dan ia akan menyebabkan

berat badan anda akan menyusut. Jika dalam badan dah

tiada karbohidrat(sumber tenaga) maka tenaga akan 

diambil dari lemak-lemak lama yang dah sebati dalam badan kita

Dalam masa yang sama, anda mesti mengambil

lebih protein seperti daging,ayam dan ikan bagi 

menambahkan otot anda supaya tidak lembik.

Paling penting ialah anda tidak boleh

berlapar , ini kerana jika anda lapar

metabolisme anda akan menurun dan pembakaran

lemak anda menjadi lambat, ini punca

utama kenapa ramai orang tidak berjaya 

menurunkan berat badan dengan cepat.

Didalam alphalipid sd2 terdapat ekstrak teh hijau

yang akan membantu mencepatkan penurunan

berat badan anda, selain dari itu setiap 2 scoop

alphalipid sd2 yang anda ambil mempunyai 10gm

protein yang digunakan untuk keperluan harian
anda.



Jadi ada 3 perkara Penting yang patut anda patuhi
ketika mengambil alphalipid sd2

1. Elakan Karbohidrat

2. Makan makanan berprotein

3. Jangan Berlapar


Dan bagi mempercepatkan lagi penurunan berat badan,

anda boleh membuat senaman ringan seperti berjalan cepat,

berbasikal dan berenang, ia akan membantu meningkatkan 

lagi metabolisme badan anda.

Diharap info diatas dapat membantu anda..

Terima Kasih,.. berminat call/msg 0192595054









02 October 2012

Testimoni ALSD2: Cik Maz Afn

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Entri kali ini Azera ingin kongsikan satu lagi testimoni yang berjaya menggunakan produk dari ALSD2 iaitu Cik Maz Afn. ALSD2 menjadikan impian beliau untuk menurunkan berat badan sebagai kenyataan. Ramai yang telah berjaya walaupun diperingkat permulaan berperasaan ragu-ragu. Apabila di cuba ianya membuahkan hasil dan impian selama ini. Ramai yang akan merasa rugi disebabkan membuat keputusan yang tepat. Dan ramai juga menjadik produk dari NZ NEW IMAGE ini sebagai pendapatan sampingan seperti saya.

"Alhamdulillah, rata-rata pengguna ALSD2 sangat berpuas hati dengan hasil dan keberkesanan SD2 dalam membantu mereka menurunkan berat badan dengan cara yang paling senang, mudah, tidak perlu berlapar, murah dan yang paling penting tanpa ada kesan sampingan sekalipun"

"Saya sendiri telah berjaya menurunkan berat badan sehingga 21kg dalam masa 2 bulan. Dulunya berat saya 96kg dan yang PALING PENTING berat badan tidak naik walaupun saya stop mengambil SD2 selama 9 bulan. Saya kini mengambil ALPHALIPID LIFELINE untuk kesihatan dan maintain kan berat badan yang sedia ada. Jasi sesiapa yang masih lagi mencari produk pelansingan yang betul-betul berkesan dan tanpa kesan sampingan, Slim Diet 2 adalah JAWAPANNYA!!!!"

Bagi mereka yang ingin mencuba produk Slim Diet 2, boleh hubungi Azera hari ini ye...Insyaallah Azera akan memberi bimbingan sehingga anda berjaya menurunkan berat badan idaman anda. Yang paling penting perlulah berdiplin dalam berdiet.

Peluang untuk anda yang berminat untuk memulakan pendapatan sampingan sendiri di rumah. Insyaallah kaedah cara pemasaran yang betul akan dibantu oleh Azera nanti. Cuma perlu beritahu target dan jumlah yang diperlukan dalam satu (1) bulan serta di bawa berbincang untuk atur strategi pemasaran yang efektif lagi berkesan. Pada surirumah dan ibu-ibu tunggal amatlah di galakkan untuk mencuba peluang ini...BUKAN HANYA SEKADAR OMONG-OMONG KOSONG!!! Azera akan pastikan anda juga berjaya dalam bidang perniagaan ini. Nak tahu caranya boleh hubungi Azura dibawah ini ye....




INFO: PRODUK ALSD2 TIRUAN- BERHATI-HATI

PERHATIAN!! PENTING!!!

Dapat INFO dari SUMBER KUAT ... Alpha Lipid Sd2 TIRUAN bukan cerita DONGENGAN ..

Mmg ada 1 TEAM yang bergerak di PENANG .. COPY CAT SEMUA PRODUK di MALAYSIA!!! 

Macam mana nak TAU?? 

* Pastikan anda TIDAK MEMBELI produk pada PEMBEKAL JAMU BESAR di CHOW KIT kerana mereka antara yg TERLIBAT dalam COPY CAT produk

* JANGAN beli ALSD2 @ apa2 produk di KIOSK2 jamu, Pasaraya, Pasar Malam kerana CHANCES TIRUAN adalah TINGGI!!!

* Alpha Lipid TIDAK BOLEH diJUAL di KEDAI2, FARMASI, PASARAYA, KIOSK, PEMBORONG JAMU. Hanya ada pada INDIVIDU coz ni MLM Produk

* Normally COPY CAT TEAM ni tak copy cat whole sebiji2. Pasti diorang akan tinggalkan JEJAK PELIK menandakan bukan PRODUK SEBENAR!!!. Cth Alpha Lipid Tiruan bawah ni .. yang KIRI tiruan , warna SUSU KEKUNINGAN

JIKA ANDA TERBELI TIRUAN NI .. MAKA 0KG ANDA TURUN .. TU BELUM BAB SAVE LAGI .. SILAP2 MASUK SPITAL huhuhu

Dapatkan yg ORIGINAL dari KAMI kerana kami PENGEDAR SAH New Image. Buktinya kami telah daftarkan ramai ahli dgn ID NO yang sah. 

Dapatkan ALPHA LIPID SD2 dari Kami sekarang!!!..

Hati2 dengan harga murah di pasaran skrg..!!






SAYA ADALAH PENGEDAR ALSD2 YANG SAH.. 



Testimoni ALSD2: Puan Suezilawati

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kali ini Azera nak kongsikan lagi tentang seorang testimoni yang menggunakan produk ALSD. Beliau hanya dikenali Puan Suezilawati yang dahulu beratnya 68kg. Dalam masa 7 minggu sahaja, beliau berjaya turunkan berat badan sebanyak 20kg. Sekarang berat badan beliau 48kg sahaja sehingga sekarang. Wowwww! Hebat tu dengan hanya minum ALSD2 ini sahaja dapat membantu menurunkan berat badan sehingga 20kg. Tetapi beliau juga ada mengamalkan cara pemakana yang sihat seperti berdiet dengan ALSD2. Anda sendiri boleh bezakan gambar beliau ini sebelum dan selepas. Kalau ikut dari gambar sebelum itu nampak kelihatan seperti  makcik yang sudah berumur tetapi dibandingkan gambar selepas itu seperti kelihatan muda dan anak dara. Ahaks...Jangan marah ye Puan Suezilawati...Sekadar bergurau je... :-)..Bagi yang berminat nak menjadi seperti Puan Suezilawati, kekal cantik dan ramping, boleh lah hubungi Azera pada bila-bila masa sahaja ye...

NAK JADI PENGEDAR ALSD2?

Peluang yang ada jangan dilepaskan!!! Azera akan memastikan anda juga berjaya menjadi cantik, langsing dan kaya. Mana tahu sudah langsing dan ramping, ramai pula yang tegur dan terpaksa buat pendapatan sampingan seperti Azera walaupun ianya secara sampingan. Tidak perlulah nak sibuk-sibuk tunggu duit dari suami kan!!!!

syma beauty skincare murah