10 October 2012

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

Assalamualaikum dan Salam sejahtera...




Buat pertama kalinya Blog Azera ingin menjemput bloggers untuk menyertai GiveAway : Kelass Kau! Apa Rahsianya. Yang istimewanya anda akan diajar cara bagaimana nak kurus tanpa berlapar dari Azera. Bagi yang berminat nak menyertai GA, anda perlulah:

1-Wajib 'follow' blog Azerawati [dot] com dan 'Like' fanpage Azera ye...

2-Tajuk: Giveaway: Kelasss Kau! Apa Rahsianya? (Pastikan ejaan pada 'kelasss' cukup jika kurang dianggap batal penyertaan Giveaway anda!)

3-Letak header di atas tu didalam blog entri anda dan tinggalkan link URL tu didalam ruangan komen entri.

4-Terangkan serba ringkas sedikit kenapa anda takut gemuk dan cara atasi untuk kurus. Jangan lupa masukkan banner dibawah ini untuk penerangan entri anda.


5-Kemudian sila tag 2 orang followers / bloggers dan maklumkan kepada followers / bloggers yang telah di tag wajib menjadi follower Azera bagi melayakkan penyertaan anda!

6-Semuanya penyertaan akan menerima sijil penyertaan online untuk ditepekkan pada blog anda nanti.

7-Azera berhak untuk membatalkan penyertaan atau membuat sebarang pindaan tarikh Giveaway ini. Sebarang rayuan tidak akan dilayan.

Hanya satu pemenang yang bertuah akan dipilih dengan menggunakan random.org berdasarkan pilihan "Like" Tertinggi didalam facebook Azera dan penyertaan Giveaway bermula 10 September 2012 sehingga 10 Oktober 2012 sebelum jam 11.59pm. Pemenang Giveaway akan memenangi:


1 tin ALSDII bernilai RM180.00
PERCUMA
Percubaan untuk Kurus 7 Hari

P/S: Jom ramai-ramai sertai Giveaway: Kelasss Kau! Apa Rahsianya? Hadiah ini adalah sumbangan ikhlas pertama buat bloggers yang ingin kurus 7 hari tanpa berlapar. Sama-sama memeriahkan demi melakukan aktiviti sihat macam Azera...Ahaks :-)

56 comments:

  1. semoga ada rezeki nak menang sdII

    http://mashimulamerapu.blogspot.com/2012/09/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

    ReplyDelete
  2. @mashi
    Terima kasih atas penyertaan anda...Semoga berjaya... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah follow blog ni

      1)http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/09/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

      2)http://leonaidhselffreedomemotion.blogspot.com

      Delete
    2. xpaham la camane nak tag 2 blogger tu... dh follow nak tag plak, xpaham... dh la xramai pon yg komen kat bawah ni... huhuhu tapi cm xbg menang je

      Delete
    3. Maksudnya..dalam blog mashitah tu letak 2 nama bloggers atau followers tu..Contohnya:

      1- Kakashi (link kan diorg ni)
      2- Naruto (link kan diorg ni)

      Kemudian bagi tau diorg ni suh follow blog azera....Jelas? Kalau ada apa2 boleh soalan, tinggalkan komen ye..

      Terima kasih

      Delete
  3. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/09/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

    sy cuba....

    ReplyDelete
  4. Menarik ini....tapi tgh sibuk segmen ler...huhuhu.
    Ada masa I join..
    Memang nak kurus sangat 2 ini...hehehhe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum sis...salam perkenalan...ayong tumpang join ye...thanks a lot!
    http://ayongatikah.blogspot.com/2012/09/giveaway-17-giveaway-kelasss-kau-apa.html

    ReplyDelete
  6. besh ni..yui bru nak try ni..tgk t berkensa ke tak..hihi. dh byk try len.

    ReplyDelete
  7. nuyui good!!! nanti result share sini k... mehla try join giveaway ni kot leh dpt setin free ;)

    ReplyDelete
  8. Thanks for dropping by my blog, for following my blog...

    Psss...terima kasih ajak rietta join, tapi maaf la, rietta xdpt join, sbb rietta xde ac fb....

    ReplyDelete
  9. tq jemput join...x sempat ni...lepas latihan nnt sya join

    ReplyDelete
  10. http://ctcheery87.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

    cheery join ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheery dah update dah..tq

      http://ctcheery87.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

      Delete
  11. TQ jemput, insyaAllah kalau sempat MJ join :)

    Ada masa beberapa ari je ni, jap nak cari idea mengarang ;)

    ReplyDelete
  12. wah..., boleh juga neh GA-nya, semoga bisa ngikut ya...
    Semoga sukses selalu dan salam dari Jogja Istimewa.

    ReplyDelete
  13. Salam kenal juga Azera, terima kasih folo ummi, ummi pun dah folo Zera juga, selamat maju jaya.

    ReplyDelete
  14. slm knl kembali, tq yer sudi jemput kami join...
    eB fb pn x der. :)

    ReplyDelete
  15. follow sini kembali insyaallah kalo sempat sy join :)

    ReplyDelete
  16. join!

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

    ^_^

    ReplyDelete
  17. thanx follow blog saya...insyallah saya join jika kelapangan nanti ..errr, tp saya kurus cmnerr...?? ^_^

    ReplyDelete
  18. Numpang hadir di sini sobat, ikut membaca dan saya pelajari terlebih dahulu.
    terima kasih atas info yg nebarik.

    ReplyDelete
  19. x der fb la cam no nk join huhuu

    ReplyDelete
  20. done !

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html
    ^______^

    ReplyDelete
  21. Terima kasih kerana menjemput saya menyertai GA ni.

    Sebelum tu saya nak tanya. kalau menyusukan anak boleh tak minum ALSD2?

    Kalau booleh saya taknak kurus sebab saya dah pun kurus. cuma saya nak sihat dan tak lembik lemau mcm biskut lemau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dear.. menyusukan anak boleh minum cuma jika menyusukan anak sepenuhnya tidak digalakkn sbb takut si ibu diet gile2.. actually boleh tambahkn susu

      Delete
    2. Menyusu sepenuhnya tu maksudnya menyusu sahaja tanpa beri solid food? oh tidak. anak saya makan makanan biasa. susu saya pun dah semakin sedikit selari dengan pertambahan umur anak.

      Insyallah saya akan join kalau berkesempatan. Terima kasih sekali lagi.

      Delete
    3. ok.. kalu gitu dialu2kan join setin sd2 leh kurangkn 2-5kg seminggu ;)

      Delete
    4. oh ya...ini pendapat saya saja. saya kurang gemar guna random.org. mcm tak berapa adil bagi kat sistem komputer untuk menentukan pemenangnya. Kesian pula bagi yang buat entri canggih manggih, kreatif dengan gaya bahasa memukau pembaca,buat itu ini tapi tak menang. Random.org sesuai digunakan bagi GA yang syaratnya simple, cthnya tinggalkan komen kalau nak hadiah.

      Maaf kalau tersinggung, ini cuma pendapat saya.

      Delete
    5. tq atas pendapat. nanti kita akn fikirkn semula k ;)

      Delete
  22. thanks to all yg join GA n follow me...

    ReplyDelete
  23. terima kasih sudi follow blog saya dan jemput join GA...salam ukhwah...:)

    ReplyDelete
  24. Saya dah buat entri. Like di FB akan menyusul. Kat opis ni FB kena block, terpaksa cari tempat lain untuk login FB

    http://karismaizzah.blogspot.com/2012/10/giveaway-kelasss-kau-apa-rahsianya.html

    FB ID: Yuni Nuraini binti Roslan

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  25. slam kenal... InsyaAllah ada masa masa nanti saya join ye

    ReplyDelete
  26. Wah meriah betol dunia blogging mcm ni..

    ReplyDelete
  27. tq kawan2 yg lepak sini.. appreciate dgt!!!

    ReplyDelete
  28. kak , abg kite pun minum air ni kak , susu kan ?? dulu perut dia adalah jugak lipat2 , skrg dah takde wooo :D . *taktipu k .

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear.. ni bkn susu tau soya vanilla.. hehe lelaki lg cpt turun berat ;)

      Delete

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah