09 May 2011

Selamat Hari Ibu....

Salam semua.. hari ni kite nak cakap pasal Hari Ibu yer Murid2. Hehehe.. mood aku happy banget. Ingatkan semalam takde orang nak wish kat aku. Dah lah dari petang sabtu aritu kepala aku sakit rasa nak pecah jek. yerla gi ngantar adik aku kat rumah laki dia kek senawang, negeri sembilan. Pastu berarak tengah2 hari buta. Ya Allah panas ya amat. Sib baik si masam aku tu tak demam. dia tu dah la jarang kena panas.. 

Berbalik kepada tajuk entry kita hari ni adik2.. Petang semalam my lucky cakap nak keluar ada keje. Aku mula-mula rasa tension gak, yerla lucky aku ni time hari minggu pun nak kuar. tapi dengan muka kelat2 masam biarkan je laa dia keluar. dah ada kerja nak buek camno.. macam laa kalau aku tak bagi, dia tak akan keluar.. hahhaha..

Nak dekat maghrib dia balik.. sambil bawak...............................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
huwaa rasa terharu sebab lucky aku bukan jenis yang jiwang karat. masa birthday pun payah nak dapat bunga. Biasanya dia bagi duit je then suka ati ko la nak beli apa. Mayb sebab dia amat menghargai aku yang dah bertarung nyawa lahirkan anak dia,walaupun hanya dengan sekuntum bunga tapi ianya satu penghargaan yang amat bermakna bagi aku. tq my dearie.. opsss my mother in law pun dapat jugak. heheheh lagi satu dapat makan ini..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v

my favourite cake.. tq.. tq very much.

So kepada semua yang bergelar Ibu.. selamat hari ibu. Jasa kalian tidak dapat dibalas dengan harta benda dan wang ringgit. bersyukurla anda semua kerana mampu menjadi ibu. coz tak semua orang bernasib baik...

p/s:
i)kepada puan zah, selamat hari ibu, bagi saya, awak adalah ibu yang terbaik dalam dunia ini,walaupun awak sangat brutal dan garang... hehehe tapi amat sporting dan penyayang. yer tak abang2 dan adik2 ku???? hehehehe
ii)kepada ibu mertuaku, awak juga adalah yang terbaik. terima kasih kerana menjadikan suami saya seperti yang saya punyai sekarang.

2 comments:

  1. hepi mama's day.......wah...dia kuar g cari idea kot...nak bagi bunga kat ko.....tu kek yg kedai kat kajang tu ker....yummmyyyyyyyy

    ReplyDelete

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah