06 May 2011

Lupus ke luput????

Hari ni unit aku buat operasi lupus secara besar-besaran. Huwaaa letih tu.. Tapi aku respect bos2 aku ni dorang sekali turun padang buat kerja. Takda la macam sesetengah orang tu bila dah jadi bos, pandai mengarah je kan.. kalau dah jadi bos memang kena mengarah ek? Eh kalau bukan dia yang nak mengarah, sapa lagi kan? hehehehe

So far setakat ni aku memang respect la bos2 unit aku ni, dorang tak penah nak merepek, mengarah yang bukan2. Bagi dorang ko nak buat apa pun buatlah janji kerja jalan. Alhamdulillah setakat ni even aku ni selalu la curik tulang tapi kerja aku jalan. tak penah plak kena panggil dengan bos sebab kerja tak siap. ok pe kan? kan? kan? heheheh... Kalau cakap belakang tu tak tau laa kan. alah no hal laa semua orang pun mesti ada gak sosek sosek belakang pasal orang lain. ahaksss

Berbalik pada cerita lupus melupus tadi, mak aiii banyak gila file2 yang dah lebih dari 5 tahun tak dilupuskan.Korang bayangkan file sebelum zaman 80an pun ada.. mak aii aku pun belum lahir kalau sebelum tu.. tapi kelakar je nama bahagian dulu2.. hehehehe.. Bahagian aku dulu namanya kontrek dan apa ek. lupa plak. kontrek laa plak. macam buruh binaan pulak orang yang keje kat sini ;).

Thanks pada EO, PSU n KPSUK unit aku. Korang memang best. Tak lupa pada kawan2 yang menolong td. Kepada Puan Ct Z..... tq belanja lunch n puan f.. belanja minum petang... Hope dirahmati Allah selalu. Puan mmg cool...
Apa yang penting kerjaaaaaa sama... jom.. kite minumm dlu...

3 comments:

  1. arap2 satu ari unit aku akan menjejak langkah unit ko gak......kerja sama...bukan sama2 arah...hehehehehhe

    ReplyDelete
  2. sama2 arah dan sama2 buat, ok pe.. hikhikhikk

    ReplyDelete
  3. kalau nak sama-sama buat tapi ngungkit pon susah gak...depan baik macam malaikat..belakang kalah jin afrit....nauzubillah.............mintak-mitak xde dah golongan macam nih

    ReplyDelete

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah