25 March 2011

CUKUR JAMBUL DAMIA

Seperti yang aku tulis kat enty lepas, aku baru lepas belajar buat blog guna ms word 2007.. huhuu punyelaa sengal dh lama rupenye benda ni ada ek.. minggu lepas baru aku tau leh wat blog guna word.. kehkehkehh sengal2..

So now aku nak upload pc my yaya masa majlis cukur jambul, walau pun dh basi maklumlaa dah lebih setahun. hehhehehe

Pejam jelik pejam jelik..yaya dah setahun lebih.. dah pandai merajuk.. meragam pun boleh tahan. Masa baru lahir tdo n makan je dia tau now ni asyik nak main. Tido pun susah. Tp takpela.. semua tu pengalaman berharga bg aku…. peace

No comments:

Post a Comment

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah