25 March 2011

CUKUR JAMBUL DAMIA

Seperti yang aku tulis kat enty lepas, aku baru lepas belajar buat blog guna ms word 2007.. huhuu punyelaa sengal dh lama rupenye benda ni ada ek.. minggu lepas baru aku tau leh wat blog guna word.. kehkehkehh sengal2..

So now aku nak upload pc my yaya masa majlis cukur jambul, walau pun dh basi maklumlaa dah lebih setahun. hehhehehe

Pejam jelik pejam jelik..yaya dah setahun lebih.. dah pandai merajuk.. meragam pun boleh tahan. Masa baru lahir tdo n makan je dia tau now ni asyik nak main. Tido pun susah. Tp takpela.. semua tu pengalaman berharga bg aku…. peace

18 March 2011

Salamzzz mari belajar buat blog

aku gi kursus word utk 2 hari. 17 dan 18 mac 2011. Masa ni jugak puan asmawati ajar buat blog… huhuu ok jugak ni. Lehlaa aku lebih aktif berblog pasni.Tak sangka plak dgn ms word mcm2 kita boleh buat. Sian aku kan baru tau. korg semua mesti dh master kan. so boleh laa ajar aku yg baru bertatih ni.

syma beauty skincare murah