21 February 2011

Faralia Nurdamia

Assalamualaikum n hai elo eberibodi..
hari ni aku nk cite pasal my only baby damia aka yaya... sebelum tu aku kenala cite bilanye aku kawin kan. bila lak damia ni timbul. ehekkksss.. okla aku nikah pd 24 oct 2008 dan bersanding pd tarikh beday aku yg ke 27 iaitu 25 october 2008. siankan dah tua. masa ni kawan2 aku yg kt kampung ramai yg dah kawin... tp kawan2 yg kat putrajaya masih ramai yg bujang. so takdelaa teruk sgt kan.

ni masa hari nikah

me n hubby

masa nyambut menantu at kuala pilah.

Alhamdulillah selamat jugak aku kawin masa tu even mcm2 berlaku pd malam aku nak nikah.. nanti next time aku cite pasal tu ek.

FARALIA

Aku nak mengandungkan dia pun byk benar dugaannya. sebelum aku ngandungkan dia, aku penah keguguran. masa tu kandungan aku baru 7 minggu. Aku ingat lg masa tu punyela happy tp kena gi kursus kat PD. balik dr PD tu aku keguguran. sedih tuhan je yg tau. tp alhamdulillah after 3 bln lepas tu tuhan bg damia kat aku.

dalam masa mengandungkan damia pun mcm2 jadi. Aku kena tahan kat Wad sebab uri kat bawah. mula2 masa umur dia 6 bln dlm kandungan aku duk 5 hari kt hospital. then masa dia 8 bulan aku kena duduk sebulan setengah sampai bersalinkan dia. gile betul. korg bayangkanlaa duduk kat wad. arghhhhh tensionn ya amat. sib baik en. adil dtg setiap hari tanpa mis. tq dear!

nanti lain kali aku sambung lg ek. kite cite pasal wad n hospital... ;)

No comments:

Post a Comment

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah