18 February 2011

bulan bermasalah

Februari 2011.. hmmm bulan ni banyak betul masalah.. serabut jugak ni. mcm2 yg berlaku. yg sakit tu takpela.. dh mmg tuhan duga sakit. tp yg gatal cari masalah tu. aku malas nk sebut apa masalah yg satu tu.. tp aku pelik kite ni nape ek susah no nak berubah even dh mcm2 tuhan duga. aku harap sgt dugaan utk kali ni buat dia serik. jgn laa buat lg benda tu. kesian la pada org yg byk berjasa n byk berkorban pd ko.

Aku bersyukur sgt coz ma n abah aku tu takdela manjakan sgt kami adik beradik. mungkin tak dapek nk manja lebih2 sbb adik berdik pun berenyut ok. hahahahah duit pun masa tu cukup2 mkn jek. huwa2. kalaulaa dulu kitorg ni kaya raya apa yg nak dpt agaknya dh lama spoil dh aku ni. mak bapak pun kalau sayang anak  jgn laa diikutkan sgt.... rosak jadinya...



taraaaa tetiba aku attach pic anak aku si yaya... yaya dh 1 tahun 1 bulan 4 hari... heheheh nanti entry baru aku nak bukak story about my lovely doter yg notty ni... berbalik pada apa yg aku nk ckp td, jgn laa korg semua rosakkn anak korg dgn ikut je apa yg dorg nak.. aku pun harap tak jd mcm tu laa.. kite semua syg anak.. tp jgn sampai sayang kite tu merosakkan dia. nauzubillah.

betul ke kalau kite nak ajar anak kite kena tunggu dia dh umo like 5,6 tahun baru boleh nk marah, nk tegur kalau dia melawan?? ada laa hamba Allah tu ckp kt aku mcm tu... korg2 tolg bg jawapan yer....



taraaaa ini pulak pic kami.. one happy family...papa, mama n yaya... ;) tadak modal nk story mori... nnti kite sambung.. peace...


No comments:

Post a Comment

Komen le lagi yer..

syma beauty skincare murah